عروسانه | آشپزي و شيريني پزي، آرايش و زيبايي ، زناشويي و بارداري

طرز تهیه سوپ قارچ | سوپ هویج | انواع سوپ برای لاغری

سوپ

مواد لازم برای 3 نفر:

قارچ 4 تا 5 عدد
سیب زمینی 1 عدد به صورت نگینی خرد شده
بال و گردن مرغ 1عدد
هویج 1 عدد پیاز خرد شده به صورت نگینی
جعفری و نعناع خشک به میزان دلخواه
رب گوجه فرنگی 1 قاشق
نمک، ادویه و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا پیاز را نگینی کرده و در روغن تفت می دهیم تا سبک شود دقت کنید که برای سوپ ها پیاز نبایستی طلایی شده و خیلی تفت بخورد بلکه فقط کمی سبک شود. سپس قارچ ها را که عمودی برش داده ایم به پیاز اضافه کرده و تفت کمی می دهیم. سپس دیگر مواد، هویج، سیب زمینی، مرغ، جعفری، نعناع خشک، رب، نمک، ادویه و فلفل را اضافه می کنیم. بایستی کاملاً به روغن بیفتد. 2 الی 3 لیوان آب اضافه کرده و بعد از بجوش آمدن زیر شعله را کم می کنیم. سوپ قارچ بایستی کمی غلیظ باشد و می توان با آب لیمو یا آب نارنج میل کرد.

 

سایت با علم

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.