عروسانه | آشپزي و شيريني پزي، آرايش و زيبايي ، زناشويي و بارداري

کوکو سیب زمینی با پیاز و گردو | ساده ترین روش پخت کوکو سیب زمینی

مواد لازم برای 3 الی 4 نفر:

سیب زمینی 3 عدد بزرگ
پیاز متوسط 2 عدد
تخم مرغ 4 عدد
گردو 4 عدد
زرشک 1 قاشق غذاخوری
نمک، زردچوبه و فلفل به میزان لازم
روغن به میزان لازم

طرز تهیه:

سیب زمینی ها را پوست کنده و با رنده درشت رنده کنید. پیاز را هم می توانید رنده کنید و هم بصورت نگینی ریز درآورید. گردوها را شکسته و با دست خرد کنید. نمک، زردچوبه و فلفل را اضافه کرده و تمام این مواد را خوب با یکدیگر مخلوط کنید.

در کاسه ای دیگر تخم مرغها را با چنگال آنقدر بهم زنید تا پف کرده و هوای بین آن خالی شود سپس به مواد بالا اضافه کنید.

روغن در ماهی تابه بایستی داغ شود. کمی از مواد را داخل ماهی تابه ریخته، زرشک را روی سطح آن پاشیده و سپس بقیه مواد را روی این لایه بریزید چون زرشک در معرض حرارت مستقیم در روغن به سرعت می سوزد و سیاه می شود بنابراین زرشک را در لایه میانی کوکو بپاشید. شعله را ملایم کرده و درب ظرف را نگذارید چون عرق می کند. در ماهی تابه تفلون کوکو به راحتی برمی گردد کوکو را در سینی یا ظرف استیل یا فلزی که هم شکل تابه، دایره یا مستطیل است برگردانید و دوباره به تابه منتقل کنید تا طرف دیگر غذا هم پخته شود. برای راحتی کار می توانید از تابه هایی استفاده کنید که دو طرفه هستند و دو بخش تابه مثل دو در به هم چسبیده و تفلون آن هم از جنس محکمی است که در برابر حرارت مقاوم است. وقتی یک طرف کوکو پخت درب تابه را رویش گذاشته و با یک چرخش محتویات کوکو را به سمت دیگر تابه منتقل کرده تا هر دو طرف کوکو بپزد.

برای تزئین این غذا می توانید از چند برگ کاهو، چند قاچ نازک گوجه فرنگی یا چند عدد زیتون همراه خیار شور استفاده کنید. برخی کوکو را با ترشی یا شوری یا ماست مصرف می کنند ولی خوردن آن با ترشی و سبزی تازه بسیار لذیذتر است.

این غذا هم حاوی مواد مغذی بالایی است و هم زود و سریع آماده می شود و می توانید برای وعده شام یا بصورت ساندویچ در میان وعده بچه ها در مدرسه استفاده کنید.

 

سایت  با علم

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.