عروسانه | آشپزي و شيريني پزي، آرايش و زيبايي ، زناشويي و بارداري

طرز تهیه کوکوی خوشمزه گیلکی ورقه | انواع غذا با بادمجان

مواد لازم کوکوی گیلکی ورقه برای ۴ نفر:

بادمجان متوسط: ۳عدد
تخم مرغ: ۴ تا ۵ عدد
زردچوبه: یک قاشق چایخوری
روغن، نمک و فلفل: به میزان لازم

روش تهیه کوکوی گیلکی ورقه:

۱ – بادمجان را پوست کنده و به صورت حلقه هایی به ضخامت ۲ سانتیمتر ببرید، روی آن نمک پاشیده و در آبکش بگذارید تا تلخ آب آن خارج شود. پس از حداقل نیم ساعت، آن را شسته و خشک کنید.

۲ – بادمجانها را در روغن سرخ کنید، سپس با حوله کاغذی روغن اضافه آن را بگیرید.

۳ – یک تابه نچسب را چرب کنید و بادمجانها را کف آن بچینید. تخم مرغها را در یک کاسه شکسته، زردچوبه، نمک و فلفل را اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست شود.

۴ – تابه را روی شعله متوسط داغ کنید، سپس تخم مرغها را اضافه کرده و آن را بپزید تا تخم مرغ ببندند. پس از ۶ دقیقه، آن را برش داده و پشت و رو کنید تا هر دوطرف آن بپزد. این غذا را با گوجه فرنگی، ماست و کته سرو کنید.

نکات کلیدی:

۱ – اضافه کردن نصف قاشق چایخوری دارچین اختیاری است.

۲ – اگر بادمجان پوست نازک است آن را با پوست خرد و سرخ کنید.

 

 

سایت عروسانه

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.