عروسانه | آشپزي و شيريني پزي، آرايش و زيبايي ، زناشويي و بارداري

نحوه پخت کوکو میگو با گشنیز و جعفری | کوکوی مجلسی میگو

 

450_1394553916_original_rjgfxyupbokszatnliwc

مواد لازم کوکو میگو با گشنیز و جعفری:

▪ میگو: ۲۰۰ گرم؛

▪ تخم مرغ: ۳ عدد بزرگ؛

▪ گشنیز و پیازچه: ۵۰۰ گرم؛

▪ نمک و فلفل: به میزان لازم؛

▪ سیر: ۲ حبه؛

▪ آرد ذرت: ۱ قاشق غذا خوری پر؛

▪ روغن: برای سرخ کردن.

● طرز تهیه کوکو میگو با گشنیزو جعفری:

میگو را چرخ کرده یا با غذا ساز خوب خرد می کنیم. در ظرفی سیر را ریز رنده می کنیم و میگوی چرخ شده را روی آن می ریزیم. پیازچه و گشنیز را با قیچی مخصوص آشپزخانه ریز می کنیم و به مواد اضافه می کنیم. تخم مرغ ها را می افزاییم. یک قاشق آرد ذرت روی مواد می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم. سپس کوکو را در روغن سرخ می کنیم.
این کوکو باید ضخیم باشد و نباید زیاد آن را در تابه نازک کنیم. با حرارت کم دو طرف کوکو را سرخ می کنیم تا طلایی شود. پس از پخت، کوکو را به اشکال نامساوی برش می زنیم و در ظرف مناسب سرو می کنیم. می توان روی آن را با گشنیز و پیازچه تزیین کرد.

نکته:
در صورتی که آرد ذرت در دسترس نبود، می توان از معادل همین مقدار آرد گندم استفاده کرد.

منبع :آکا

 

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.