عروسانه | آشپزي و شيريني پزي، آرايش و زيبايي ، زناشويي و بارداري

طرز تهیه کوکوی دورویه سبزی و سیب زمینی مجلسی

مواد لازم کوکو سبزی:

سبزی کوکو نیم کیلو

تخم مرغ 4 عدد

نمک به میزان لازم

سیب زمینی پخته دو عدد کوچک

زرشک یک قاشق غذاخوری

گردوی خرد شده مقداری

نان باگت دو تا سه عدد

آرد یکی دو قاشق

طرز تهیه کوکو سبزی:

در کاسه ای، سبزی کوکوی خرد شده را با تخم مرغ ها مخلوط میکنیم.

نمک، سیب زمینی پخته رنده شده، زرشک را اضافه میکنیم و هم میزنیم.

نان باگتها را به صورت حلقه ای میبریم. (به ارتفاع نیم سانتیمتر) درون حلقه ها را از خمیر خالی میکنیم.

روغن را درون ماهیتابه میریزیم.

داغ که شد، از مایه کوکو، در آن میریزیم.

حالا میتوانیم تکه های گردو را درون کوکو جای دهیم. البته از اول درون مایه نیز میتوانیم خرده های گردو را بریزیم. حرارت را کم میکنیم و اجازه میدهیم خوب سرخ شود. سپس آن را پشت و رو میکنیم.

نکته 1: دقت داشته باشید که میزان سیب زمینی پخته شده رنده شده، زیاد نباشد وگرنه کوکو سبزی شما تبدیل به کوکو سیبزمینی میشود. این میزان فقط برای انسجام کوکو میباشد.

نکته 2: زمانی که حلقه های نان باگت را درون روغن گذاشتید و مایه کوکو را درون آن ریختید، با قاشق روی آن را صاف کنید و دقت داشته باشید که کاملاً با سطح نان برابر شود. اگر از سطح نان پایینتر باشد، نان سرخ میشود و سطح کوکو سرخ نشده میماند.

نکته 3: پیشنهاد میشود گردوها را خیلی ریز نکنید و به صورت پودر درنیاورید. اجازه دهید در سطح کوکوها دیده شوند.

این غذا را میتوانید به تنهایی و یا در کنار غذاهای دیگر مانند سبزی پلو با ماهی میل نمایید.
عروسانه

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.