عروسانه | آشپزي و شيريني پزي، آرايش و زيبايي ، زناشويي و بارداري

طرز تهیه کوکوی مجلسی قارچ و برنج | کوکوی قارچ | کوکوی برنج

کوکو 1


مواد لازم کوکوی قارچ و برنج:

▪ سه قاشق مرباخوری        روغن زیتون

▪ یک عدد                         پیاز کوچک خرد شده
▪ یک حبه                        سیر

▪ یک عدد                         فلفل دلمه قرمز

▪ ۱۵۰ گرم                         برنج

▪ ۴۰۰ سی سی                آب مرغ

▪ 3 قاشق مرباخوری            کره

▪ ۱۷۵                               گرم قارچ

▪ چهار                               قاشق مرباخوری پنیر پارمسان

▪ هشت                           عدد تخم مرغ

▪ نمک و فلفل


طرز تهیه کوکوی قارچ و برنج:

روغن را در ماهی تابه ریخته و پیازها را در آن تفت دهید. سپس سیر و فلفل دلمه ای ریز شده را به آن افزوده و اجازه دهید تا مواد برای شش دقیقه دیگر کاملاً تفت داده شوند.
برنج را که از قبل شسته اید در آب مرغ و کره بپزید و بگذارید برای ۲۵ دقیقه دم بکشد. در ظرف مناسب دیگری قارچ ها را تفت دهید سپس برنج را با بقیه مواد به قارچ اضافه کنید. تخم مرغ ها را در مخلوط کن شکسته و هم بزنید و در آخر پنیر پیتزا را به آن بیفزایید. تمام مواد را در تابه ریخته و مانند کوکو سرخ کرده و برش دهید.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.