عروسانه | آشپزي و شيريني پزي، آرايش و زيبايي ، زناشويي و بارداري

روش پخت کوکوی مرغ | انواع کوکوی مجلسی | کوکوی سینه مرغ

IMG_9455
مواد لازم کوکوی مرغ:

سینه مرغ: یکدوم پیمانه

تخم مرغ: 2 عدد

پیاز: 2 عدد متوسط

زعفران ساییده: یک هشتم قاشق چایخوری

نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه کوکوی مرغ:

مقدار تعیین شده از سینه مرغ را با یک لیوان آب و یک عدد پیاز خلال شده و نمک و فلفل بپزید تا آب آن به خوردش برود. پس از سرد

شدن، استخوان های آن را جدا و گوشت آن را با چاقو خرد کنید. حالا پیاز دیگر را خلال کرده و در روغن سرخ کنید. تخم مرغها را در

ظرفی بشکنید و خوب هم بزنید و کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید. سپس زعفران ساییده (که در مقداری آب جوش حل کردهاید)،

پیاز سرخ شده و مرغ خرد شده را داخل تخم مرغها بریزید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید. سپس مقداری روغن در تابه بریزید و

پس از داغ شدن، مواد را درون آن بریزید و اجازه دهید تا دو طرف آن کاملا سرخ شود.

 

سایت عروسانه

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.