عروسانه | آشپزي و شيريني پزي، آرايش و زيبايي ، زناشويي و بارداري

طرز تهیه کوکوی گیلانی اشبل (اشپل ماهی)

cauliflower-Cutlets-1
مواد لازم کوکوی گیلانی اشپل برای 6 نفر :

سبزی ( تره- جعفری- شوید- نعنا) 300 گرم

سیب زمینی متوسط 3 عدد

پیاز متوسط 1 عدد

تخم مرغ 5 عدد

سیر 3 حبه

اِشپل 3 عدد

نمک و زردچوبه و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه کوکوی گیلانی اشپل:

سبزی، پیاز، سیب زمینی و سیر را چرخ می کنیم. سپس اشبل ماهی را داخل آن ریخته و له میکنیم (میتوانیم با میکسر همه را میکس کنیم).سپس نمک و زردچوبه و فلفل را به مواد اضافه کرده و تخم مرغها را در آن میشکنیم و خوب هم میزنیم. داخل تابه کمی روغن مخصوص سرخ کردنی میریزیم. وقتی روغن داغ شد، مایه ی کوکو را داخل آن میریزیم و با حرارت ملایم میگذاریم بپزد. وقتی یک طرف کوکو پخت، آن را برش میزنیم و برمیگردانیم تا روی دیگر آن هم بپزد. زمان لازم برای پخت این کوکو، نیم ساعت تا چهل دقیقه میباشد. اشبل، همان تخم یا خاویار ماهی می باشد.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.