عروسانه | آشپزي و شيريني پزي، آرايش و زيبايي ، زناشويي و بارداري

روش پخت کوکوی کدو | کوکوی رژیمی | شام سبک با کوکوی کدو

کوکوعدس
مواد لازم کوکوی کدو:

کدوی سبز متوسط – 5 تا 6 عدد یا یک کیلوگرم

تخم مرغ – 4 تا 5 عدد

پیاز- 3 تا 4 عدد

زعفران ساییده- یک پیمانه حدود 150 گرم

طرز پخت کوکوی کدو:

پیاز را از رنده درشت رد می کنیم و با سه چهار قاشق روغن کمی سرخ می کنیم. پوست کدو را می گیریم و از رنده درشت رد می کنیم و داخل پیاز می ریزیم و گاهی بهم می زنیم تا کدو نیز کمی سرخ و آب آن کاملا کشیده شود. زعفران را در کمی آبجوش حل می کنیم و با شکر داخل کدو می ریزیم و کمی نمک و فلفل به آن می زنیم،مایه را از روی آتش برمی داریم و تخم مرغها را در ظرفی می شکنیم و خوب هم می زنیم و کمی نمک و فلفل به آن اضافه می کنیم. مایه کدو که کاملا سرد شد داخل تخم مرغ می ریزیم و بهم می زنیم و در تابه یا ظرف نسوز بقیه روغن را می ریزیم و مانند کوکوی سبز روی آتش یا فر طبخ می کنیم. بدون شکر نیز می توان این کوکو را تهیه کنیم.
منبع : آکا ایران

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.