عروسانه | آشپزي و شيريني پزي، آرايش و زيبايي ، زناشويي و بارداري

طرز تهیه سالاد هندوانه با گردو | سالاد اسفناج | سالاد مجلسی

سالاد18
•    تعداد: 6 نفر

•    زمان تهیه: 20 دقیقه

•    زمان پخت: 7 دقیقه

•    زمان خنک شدن: 15 دقیقه

مواد لازم:

•    ¾ پیمانه گردوی خرد شده
•    5 پیمانه هندوانه خرد شده بدون تخمه
•    ژله فلفل
•    یک پیمانه پنیر گورگونزالا
•    170 گرم اسفناج

طرز تهیه:

1. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. گردوها را داخل سینی فر بریزید و به مدت 7 دقیقه بپزید تا طلایی شوند.

2. برگ های اسفناج را داخل کاسه بزرگی بریزید و مخلوط هندوانه را روی آن بریزید و مخلوط کنید. در آخر نیز پنیر و گردوهای خنک شده را اضافه کنید.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.