عروسانه | آشپزي و شيريني پزي، آرايش و زيبايي ، زناشويي و بارداري

کوکوی کالباس | کوکوی کالباس مجلسی | روش تهیه کوکوی کالباس

cauliflower-Cutlets-1
مواد لازم کوکوی کالباس:

▪ یک چهارم فنجان کره

▪ یک چهارم فنجان آرد

▪ سه چهارم فنجان شیر

▪ یک فنجان پنیر محلی

▪ نصف قاشق مرباخوری بیکینگ پودر

▪ نصف قاشق مرباخوری نمک

▪ نصف قاشق مرباخوری خردل

▪ سه قاشق مرباخوری پنیر پارمسان

▪ پنج عدد تخم مرغ

▪ ۱۰۰ گرم پنیر خامه ای

▪ ۱۵۰ گرم پنیر پیتزا

▪ یک چهارم فنجان پیاز چه خرد شده

▪ سه ورقه کالباس

▪ شش عدد گوجه گیلاسی از وسط نصف شده

طرز تهیه کوکوی کالباس:

کره را در ظرف نسوز مناسبی ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس آرد را اضافه کنید و صبر کنید تا کمی طلایی شود. شیر را آرام – آرام اضافه کرده و هم بزنید تا برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه غلیظ شود. بیکینگ پودر و نمک را اضافه کنید.
در ظرف دیگری تخم مرغ ها را هم زده و همراه با پنیر خامه ای، پنیر محلی و پنیر پارمسان و تخم مرغ به آرامی درون مخلوط شیر و آرد بریزید.
مواد را درون تابه ای ریخته و روی آن پیازچه و کالباس و گوجه گیلاسی خرد شده را بریزید. پنیر پیتزا را روی آن بپاشید. صبر کنید تا مواد به آرامی بپزند.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.