عروسانه | آشپزي و شيريني پزي، آرايش و زيبايي ، زناشويي و بارداري

طرز تهیه سالاد استیک هندوانه | سالاد جدید هندوانه ویژه شب یلدا

سالاد18

مواد لازم سالاد:

•    یک عدد پیاز قرمز متوسط، خلالی

•    یک پیمانه سرکه

•    یک عدد سیر رنده شده

•    یک قاشق غذاخوری شکر

•    1.5 قاشق چایخوری نمک

•    12 پیمانه سبزیجات تازه مخصوص سالاد همچون بولاغ‌اوتی، اسفناج و …

•    یک پیمانه پنیر فتا

•    سس اسموکی

•    8 قاچ هندوانه بدون پوست (با ضخامت 3 سانتی‌متر)

•    ¾ پیمانه تخمه آفتابگردان
طرز تهیه:

1. پیاز، سیر، سرکه، شکر و نمک را در یک کاسه با یکدیگر مخلوط کنید. ¼ لیوان آب به آنها اضافه کنید و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شوند. پیازها را از سس خارج کنید و سس را از صافی عبور دهید.

2. سبزیجات سالادی، پنیر فتا، یک پیمانه پیاز قرمز  و سس (به اندازه دلخواه) را در یک کاسه بزرگ با یکدیگر مخلوط کنید و کنار بگذارید.

3. هندوانه ها را به شکل گرد با ضخامت 3 سانتی‌متر برش دهید. روی آنها یک و نیم پیمانه از مخلوط سبزیجات قرار دهید و در آخر، تخمه آفتابگردان بریزید.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.