عروسانه | آشپزي و شيريني پزي، آرايش و زيبايي ، زناشويي و بارداري

روش پخت کوکوی بادمجان سرخ کرده (کوکوی جدید و خوشمزه)

images
مواد لازم کوکوی بادمجان سرخ کرده:

بادمجان متوسط 6 عدد

پیاز خرد شده و سرخ شده 2 قاشق سوپخوری

نعناع خشک یک قاشق مرباخوری

تخم مرغ 6 عدد

روغن یک فنجان

نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار دلخواه

زرشک 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه کوکوی بادمجان سرخ کرده :

بادمجان ها را بشویید و پوست بگیرید. سپس رنده کنید و کمی نمک روی آنها بپاشید و با فشار دو دست، آب آنها را بگیرید. زرشک را نیز خوب بشویید و خشک کنید. تخم مرغ ها را با کمی نمک ، فلفل ، زردچوبه و نعناع خشک خوب هم بزنید تا پف کند. بادنجان و پیاز را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. در صورت تمایل زرشک را هم اضافه کنید . پس از داغ شدن روغن در ماهیتابه ، مایع کوکو را بریزید تا با شعله ملایم کوکو بپزد و سرخ شود. پس از سرخ شدن آن را برگردانید تا روی بعدی آن هم سرخ شود.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.