عروسانه | آشپزي و شيريني پزي، آرايش و زيبايي ، زناشويي و بارداري

روش پخت شامی پوک | انواع کتلت گوشت | انواع شامی پوک

کوکوعدس
مواد لازم شامی پوک:

گوشت مغز ران بدون استخوان گوسفندی 500 گرم

لپه 500 گرم

تخم مرغ محلی 5عدد

زعفران ساییده در اّبجوش یک قاشق غذاخوری

پیاز متوسط یک عدد

نمک دریا و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه شامی پوک:

لپه پاک کرده و شسته شده را با کمی نمک دریا و مقداری آب می پزیم . بطوریکه بعد از پخته شدن آب نداشته باشد بعد در صافی ریخته تا آب آن کاملاً خارج شود. گوشت چرخ نشده و پیاز خرد شده را روی حرارت قرار می دهیم تا آب گوشت کشیده شده و پیاز نرم شود. سپس لپه را به آن ها اضافه می کنیم و مقداری تفت می دهیم. کل مواد را داخل چرخ گوشت ریخته و چرخ می کنیم. تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته کمی بهم می زنیم. زعفران را اضافه می کنیم . سپس گوشت و پیاز و لپه چرخ شده را به تخم مرغ اضافه نموده و به مقدار لازم نمک دریا و فلفل می ریزیم . تمام مواد را خوب مخلوط کرده و ورز می دهیم تا حالت چسبندگی پیدا کند. سپس در ظرفی روغن ریخته روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود و همانند شامی نخودچی سرخ می کنیم.

 

 

منبع:انجمن عروسانه

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.