عروسانه | آشپزي و شيريني پزي، آرايش و زيبايي ، زناشويي و بارداري

روش پخت کوکوی بادمجان و جوانه (جدید و خوشمزه)

1318111611_21
مواد لازم کوکوی جوانه برای 6- 4 نفر:

جوانه ماش = 1پیمانه

هویج = 3 عدد

بادمجان = 3 عدد

فلفل دلمه ای = 1 عدد

قارچ = 200 گرم

پیازچه = 20 ساقه

تخم مرغ = 4 عدد

روغن مایع = به میزان لازم

ادویه مخصوص = 1 قاشق چایخوری

نمک = به میزان لازم

طرز تهیه کوکوی جوانه:

هویج را نیمپز کرده، بادمجان را حلقه ای کنید و کمی تفت داده و همراه با پیازچه خرد شده و فلفل دلمه ای نگینی درون ظرفی مخلوط کنید. جوانه ماش و قارچ ورقه شده را نیز همراه با تخم مرغها به مخلوط فوق اضافه کرده، نمک و ادویه را پاشیده و با چنگال خوب هم بزنید تا تمام مواد مزه دار شوند. در تابه ای روغن را گرم کنید و مواد کوکو را پهن کنید و فرصت دهید تا خوب پخته و سرخ شود. طرف دیگر را نیز سرخ کنید. آماده که شد میتوانید همراه با خیارشور، لیموترش و گوجه فرنگی میل کنید.

مواد لازم جهت تهیه ادویه مخصوص:

تخم گشنیز = 4 قاشق چایخوری

دارچین = 4 قاشق چایخوری

زنجبیل = 3 قاشق چایخوری

زیره سیاه = 3 قاشق چایخوری

زیره سبز = 3 قاشق چایخوری

فلفل سیاه = 3 قاشق چایخوری

رازیانه = 3 قاشق چایخوری

هل سبز = 1 قاشق چایخوری

میخک = 1 قاشق چایخوری

فلفل قرمز = 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه ادویه:

ادویه ها را پاک کنید، آسیاب کرده و در شیشه در دار به مدت 6 ماه در جای خشک نگهداری کنید. این ادویه به خوشبو و مزه دار کردن غذاهای گیاهی کمک میکند. این ادویه خواص درمانی و دارویی نیز دارد.

نکته تغذیه ای:
جوانه ها منبع ویتامین B1 , C, E هستند. همچنین دارای فیبر، روی و اسیدهای چرب ضروری میباشند.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.