طرزتهیه کوکوی مرغ زعفرانی | کوکوی مجلسی مرغ زعفرانی

a0373550874102a

مواد لازم کوکوی مرغ زعفرانی:

سینه مرغ= 1 عدد

سیر= 1 حبه

پیاز= 1 عدد

زعفران دم کرده= یک دوم قاشق چای خوری

نمک و فلفل =به میزان لازم

تخم مرغ= 4 عدد

طرز تهیه کوکوی مرغ زعفرانی:

سینه مرغ را با یک حبه سیر و مقداری آب و نمک، روی حرارت قرار دهید تا پخته شود. سپس استخوان های مرغ را جدا و آن را ریش نمایید. آن گاه پیاز رنده شده، زعفران دم کرده، نمک و تخم مرغ ها را بیفزایید.
کف تابه را روغن بریزید تا داغ شود، سپس مواد آماده ی فوق را درون تابه بریزید و در ظرف را بگذارید تا تخم مرغ آن بسته شود. اکنون کوکو را برگردانید تا سمت دیگر آن نیز سرخ شود.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.