طرز تهیه سالاد سیب زمینی تنوری اسپانیایی (خوشمزه و مجلسی)

مواد لازم

•    450 گرم سیب‌زمینی ریز
•    3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
•    1 ¼ قاشق چایخوری نمک
•    نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
•    4 حبه سیر رنده شده
•    4 قاشق غذاخوری سس مایونز
•    یک قاشق غذاخوری آب لیموترش
•    یک قاشق چایخوری خردل

طرز تهیه

1.فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید. سیب‌زمینی‌ها را از وسط دونیم کنید و داخل کاسه بیندازید. دو قاشق غذاخوری روغن زیتون، ¾ قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید. آنها را داخل سینی فر بریزید و به مدت 40 دقیقه در فر قرار دهید تا پخته و طلایی شوند.

2. سپس از فر خارج و خنک کنید. در یک کاسه کوچک، نصف قاشق چایخوری نمک، یک قاشق غذاخوری روغن زیتون، سیر رنده شده، سس مایونز، آب لیموترش و سس خردل را با هم مخلوط کنید و آنها را روی سیب زمینی های پخته شده بریزید.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.