عروسانه | آشپزي و شيريني پزي، آرايش و زيبايي ، زناشويي و بارداري

طرز تهیه سوپ عدس قرمز برای بیماران دیابتی نوع 2

ssh-akhte-zoghal

مواد لازم:

225 گرم( حدود 1 لیوان) عدس قرمز (شسته شود)
2 عدد پیاز ( ساطوری شده)

 2 حبه سیر بزرگ( ساطوری شده)

1 عدد هویج( ساطوری شده)

 2 قاشق سوپخوری روغن زیتون خالص

5/1 لیتر آب مرغ

 2 قاشق سوپخوری سرکه

فلفل و نمک به مقدار لازم

برگ کرفس برای تزئین

طرز تهیه:

عدس قرمز، پیاز، سیر، هویج، روغن زیتون و آب مرغ را با هم مخلوط کرده و روی حرارت متوسط این مواد را به جوش آورده، سپس حرارت را کم کنید تا به مدت 5/1 ساعت روی حرارت بماند. گاهی سوپ را به هم بزنید تا به ته ظرف نچسبد. سرکه یا آبلیمو، نمک و فلفل را بیفزایید.

اگر سوپ خیلی غلیظ شد، کمی آب بیفزایید. سپس آن را در ظرف مورد نظر ریخته و با برگ کرفس تزئین کنید.

نکات تغذیه ای:

این غذا به دلیل دارا بودن عدس و سبزیجات از فیبربالایی برخوردار است. عدس قرمز مزه بسیار خوبی به سوپ می دهد و در ضمن، از قبل احتیاج به خیس کردن ندارد.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.