طرز تهیه سـالاد زيتـون با قارچ | انواع سالاد با زیتون

images

مـواد لازم

زيتون بدون هسته:                            دو پيمانه

هويج نگيني بخارپز شده                      يك پيمانه

قارچ ورقه و بخــارپز شده:                   يك و نيم پيمانه

جوانه ماش:                                      دو پيمــانه

آبليمو:                                            چهار قاشــق سوپخوري

روغن زيتون:                                    نصف پيمانه

نمك:                                              نصف قاشق چــايخوري

پودر فلفل قرمز و سياه:                         نصف قاشق چايخوري

پودر سير و آويشن روي هم:                   يك قاشق چايخوري

 طرز تهیه

آبليمو را به زيتون اضافه مي‌كنيم، سپس هويج، قارچ و بقيه مواد به غير از جوانه ماش را افزوده و در يخچال به مدت دو الي سه ساعت قرار مي‌دهيم. هنگام سرو جوانه ماش را به سالاد افزوده تا تازگي جوانه ماش حفظ شود.

 

 

خانواده سبز

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.