طرز تهیه سـالاد زيتـون با قارچ | انواع سالاد با زیتون

images

مـواد لازم

زيتون بدون هسته:                            دو پيمانه

هويج نگيني بخارپز شده                      يك پيمانه

قارچ ورقه و بخــارپز شده:                   يك و نيم پيمانه

جوانه ماش:                                      دو پيمــانه

آبليمو:                                            چهار قاشــق سوپخوري

روغن زيتون:                                    نصف پيمانه

نمك:                                              نصف قاشق چــايخوري

پودر فلفل قرمز و سياه:                         نصف قاشق چايخوري

پودر سير و آويشن روي هم:                   يك قاشق چايخوري

 طرز تهیه

آبليمو را به زيتون اضافه مي‌كنيم، سپس هويج، قارچ و بقيه مواد به غير از جوانه ماش را افزوده و در يخچال به مدت دو الي سه ساعت قرار مي‌دهيم. هنگام سرو جوانه ماش را به سالاد افزوده تا تازگي جوانه ماش حفظ شود.

 

 

خانواده سبز

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.