عروسانه | آشپزي و شيريني پزي، آرايش و زيبايي ، زناشويي و بارداري

طرز تهیه کـل اسـلا (سالاد کلم) با سـس پخـته | سالاد کلم و هویج

مواد لازم برای چهار نفر

کلم سفید:                                 نصف یک عدد

هویج رنده شده:                          دو عدد

جعفری خرد شده:                        سه قاشق غذاخوری

کشمش:                                   سه قاشق غذاخوری

سس پخته:                                پنج قاشق غذاخوری

شکر:                                      یک قاشق غذاخوری

آبلیمو یا سرکه سفید:                    یک قاشق غذاخوری

مغز گردو خرد شده:                    سه قاشق غذاخوری

نمک:                                      یک قاشق چایخوری

فلفل:                                      نصف قاشق چایخوری

 طرز تهیه

گردو و کشمش را دو تا سه دقیقه زودتر در آب سرد خیس می‌کنیم تا کاملا نرم شوند. کلم برگ را شسته، در آبکش می‌ریزیم و آن را به صورت خلال باریک برش می‌زنیم، سپس سس پخته را با نمک، فلفل، شکر و سرکه سفید در ظرفی ریخته و با قاشق خوب هم می‌زنیم. حال گردو و کشمش که آب آنها را گرفته‌ایم، به سس اضافه کرده و کلم برگ و هویج را اضافه می‌کنیم. همه مواد را خوب با هم ترکیب نموده و در ظرف دلخواه می‌ریزیم، در آخر سالاد را با جعفری تزیین می‌کنیم.

 نکته

بهتر است سالاد حداقل دو تا سه ساعت در یخچال بماند تا مزه‌دار شود.

می‌توان کشمش را میکس کرد و به سالاد افزود تا زیر دندان احساس نشود.

کل‌اسلا به معنی سالاد کلم است.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.