عروسانه | آشپزي و شيريني پزي، آرايش و زيبايي ، زناشويي و بارداري

طرز تهیه سـالاد کـرفس و گـردو | سالاد سیب زمینی با ذرت

سالاد-کرفس

مواد لازم برای شش نفر

سیب‌زمینی متوسط:                               سه عدد

ساقه کرفس:                                        چهار الی پنج عدد

ذرت:                                                 نصف پیمانه

جعفری و شوید از هر کدام:                       دو قاشق سوپخوری

سس مایونز:                                         دو پیمانه

گردوی خرد شده:                                   نصف پیمانه

آبلیمو:                                                دو قاشق غذاخوری

خیارشور:                                            200 گرم

نمک و فلفل:                                          به میزان لازم

 طرز تهیه

سیب‌زمینی‌ها را شسته، با مقداری آب و نمک می‌پزیم، سپس آنها را پوست کنده و به صورت نگینی خرد می‌کنیم. کرفس‌ها را شسته و به صورت نگینی خرد می‌نماییم. در ظرفی سس مایونز، نمک، فلفل و آبلیمو را با هم مخلوط می‌کنیم. خیارشور ریز شده را هم به سس می‌افزاییم.

حالا سیب‌زمینی، کرفس، ذرت و گردو را به سس اضافه کرده، کاملا مخلوط می‌کنیم. در آخر سبز‌ی‌های ریز خرد شده را به مواد افزوده و سالاد را به مدت سه تا چهار ساعت در یخچال گذاشته تا طعم مواد با هم مخلوط شود، سپس در ظرف دلخواه سالاد را سرو نموده و با برگ کرفس و گردو آن را تزیین می‌کنیم.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.