عروسانه | آشپزي و شيريني پزي، آرايش و زيبايي ، زناشويي و بارداري

طرز پخت کوکوی تره | کوکوی تره با گردو | کوکوی تره تبریزی

192031

مواد لازم کوکوی تره:

▪ تره: یک کیلو

▪ سیر: چند حبه

▪ تخم مرغ: ۵ تا ۶ عدد

▪ گردوی خرد شده: یک استکان

▪ گردوی درسته: ۶ عدد

▪ زرشک: ۵۰ گرم

▪ روغن: به میزان لازم

▪ نمک و فلفل: به میزان لازم.

طرز تهیه کوکوی تره:

ابتدا تره را چند بار بشویید و بعد از اینکه آب آن کاملاً خشک شد آن را ریز و نگینی خرد کنید. سیر که بهتر است تازه باشد، تخم مرغ ها، نمک و فلفل را کاملاً با آن مخلوط کنید و خوب هم بزنید. روغن را درون ماهیتابه داغ کنید و نیمی از مواد را در تابه بریزید سپس در آن را بگذارید تا کمی خودش را بگیرد. بعد گردوی خرد شده و زرشک را روی سطح کوکو پخش کنید و بقیه مواد کوکو را روی آن بریزید. سپس گردوهای درسته را روی سطح کوکو بگذارید و کمی فشار دهید. بعد در آن را بگذارید تا خودش را بگیرد و کاملاً بپزد.
بعد از اینکه زیر آن سرخ شد کوکو را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود و به شکل های دلخواه کوکو را برش دهید.
 

عروسانه

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.