عروسانه | آشپزي و شيريني پزي، آرايش و زيبايي ، زناشويي و بارداري

طرز تهیه سالاد بادام و مرغ

[wp_ulike]

[callout bt_content=”Click Here” bt_pos=”right” bt_style=”undefined”][wp_ulike][/callout]

مواد لازم برای 4 نفر:

4 عدد پیازچه خردشده

1 عدد هویج بزرگ رنده شده

1 عدد فلفل دلمهای قرمز نگینی خردشده

نصف فنجان نخودفرنگی پختهشده

2 فنجان سینه مرغ پخته و خردشده

نصف فنجان بادام بدون پوست خردشده و بو داده

5/1 قاشق غذاخوری روغن زیتون

1 قاشق غذاخوری سس خردل

2 قاشق غذاخوری سرکه سفید

روش تهیه

بعد از این که تمام مواد را با یکدیگر مخلوط کردید، با سرکه، سس خردل و روغن زیتون، سس خوشمزهای درست کنید و در صورت تمایل کمی نمک یا فلفل سیاه هم به آن بیفزایید و سس را روی سالادتان بدهید. این سالاد به صورت سرد و به عنوان وعده شام یا حتی یک ناهار رژیمی سبک در روزهای گرم تابستان در بسیاری از ایالتهای آمریکا سرو میشود. شما میتوانید برای زیبا کردن ظاهر سالادتان، آن را روی برگهای بزرگ کاهو بریزید و داخل بشقاب بگذارید و سر میز بیاورید!

 

 

 

منبع:انجمن عروسانه

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.