عروسانه | آشپزي و شيريني پزي، آرايش و زيبايي ، زناشويي و بارداري

مواد لازم و طرز تهیه سالاد ایتالیایی رژیمی ، آموزش انواع سالاد

3879_635043085085073099_s


مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:

سیب زمینی متوسط: 2عدد، آبپز

مغز کرفس: 50 گرم، ساطوری شده

خیار قلمی: 2عدد، نگینی ریز شده

زیتون بدون هسته: 50گرم، حلقه حلقه

پیاز سفید کوچک: یک عدد، رنده شده

سس ایتالیایی: نصف پیمانه

اورگانو: نصف قاشق چایخوری

 

مواد لازم برای تهیه سس ایتالیایی:

روغن زیتون: 6 قاشق غذاخوری

سرکه سفید: 3 قاشق غذاخوری

سیر: یک حبه، رنده شده

نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم


روش تهیه:

1- برای تهیه سس ایتالیایی همه مواد را با هم مخلوط کرده و نمک و فلفل را اندازه کنید. توجه داشته باشید سیر در این سس ته نشین میشود، بنابراین قبل از سرو آن را هم بزنید. به جای سیر میتوانید از یک قاشق چایخوری پودرسیر هم استفاده کنید.

2- سیب زمینی آبپز را پس از سرد شدن پوست کنده و نگینی خرد کنید.

3- در یک کاسه بزرگ سیب زمینی، کرفس، خیار، زیتون و پیاز رنده شده را مخلوط کرده و هم بزنید. کمی نمک روی آن پاشیده و 30 دقیقه در یخچال بگذارید تا طعم ها مخلوط شود.

4- سس را روی سالاد داده و پس از مخلوط کردن اورگانو را روی آن بپاشید.

5- این سالاد را با نان سیر یا بروسکتا سرو کنید.

نکات:

1- برای تبدیل این سالاد به یک غذای کامل میتوانید مرغ آبپز خرد شده یا ژامبون ساطوری شده به آن اضافه کنید.

2- به جای اورگانو میتوانید از سبزی تازه ساطوری شده مثل نعناع، جعفری یا ترخون استفاده کنید.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.