عروسانه | آشپزي و شيريني پزي، آرايش و زيبايي ، زناشويي و بارداري

روش پخت کوکوی گل کلم | کوکوی کلم | انواع کوکو

مواد لازم کوکوی گل کلم برای 6 نفر:

گل کلم: متوسط یک عدد

ـ تخم مرغ: 6 عدد

ـپیاز سرخ کرده: 2 تا 3 قاشق سوپخوری

ـ روغن: 3 قاشق سوپخوری

ـ زعفران: کمی

ـ جوش شیرین: 1 قاشق مربا خوری

ـ نمک و فلفل به میزان لازم.

طرز تهیه کوکوی گل کلم:

گل کلم ها را به قطعات کوچک تقسیم کرده و با آب و نمک میپزیم. هنگامی که پخته شد آنها را در سبدی ریخته و میگذاریم آب آنها کاملا گرفته شود. حالا با چنگال آنها را کمی نرم میکنیم. در ظرفی دیگر تخم مرغها را شکسته و کمی نمک و فلفل هم به آن اضافه میکنیم. آنها را میزنیم تا خوب با هم مخلوط شوند. سپس زغفران را در کمی آب جوش و جوش شیرین را در کمی آب سرد حل کرده و به تخم مرغها اضافه میکنیم. پیاز داغ و گل کلم هایی که کاملا خنک شده اند به مایه تخم مرغ اضافه کرده و تمام مواد را بخوبی مخلوط میکنیم. سپس روغن را در ظرفی که مناسب سرخ کردن باشد ریخته و میگذاریم کمی داغ شود. در نهایت مایه کوکو را داخل ظرف ریخته و حرارت را کم میکنیم تا بخوبی سرخ شود. بعد از سرخ شدن آن را به تکه هایی تقسیم کرده و بر میگردانیم تا طرف دیگر کوکو هم سرخ شود.

 

 

منبع:انجمن عروسانه

 

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.