عروسانه | آشپزي و شيريني پزي، آرايش و زيبايي ، زناشويي و بارداري

طرز پخت کوکوی ورقه (گیلکی) | آموزش انواع کوکوی محلی


مواد لازم کوکوی ورقه برای 4 نفر:

بادمجان متوسط: 3عدد

تخم مرغ: 4 تا 5 عدد

روغن، نمک و فلفل: به میزان لازم

زردچوبه: یک قاشق چایخوری


روش تهیه کوکوی ورقه:

1 – بادمجان را پوست کنده و به صورت حلقه هایی به ضخامت 2 سانتیمتر ببرید، روی آن نمک پاشیده و در آبکش بگذارید تا تلخآب آن خارج شود. پس از حداقل نیم ساعت، آن را شسته و خشک کنید.

2 – بادمجانها را در روغن سرخ کنید، سپس با حوله کاغذی روغن اضافه آن را بگیرید.

3 – یک تابه نچسب را چرب کنید و بادمجانها را کف آن بچینید. تخم مرغها را در یک کاسه شکسته، زردچوبه، نمک و فلفل را اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست شود.

4 – تابه را روی شعله متوسط داغ کنید، سپس تخم مرغها را اضافه کرده و آن را بپزید تا تخم مرغ ببندند. پس از 6 دقیقه، آن را برش داده و پشت و رو کنید تا هر دوطرف آن بپزد. این غذا را با گوجه فرنگی، ماست و کته سرو کنید.

نکات کلیدی:

1 – اضافه کردن نصف قاشق چایخوری دارچین اختیاری است.

2 – اگر بادمجان پوست نازک است آن را با پوست خرد و سرخ کنید.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.