عروسانه | آشپزي و شيريني پزي، آرايش و زيبايي ، زناشويي و بارداري

آموزش روش پخت ریزوتو مرغ و سبزیجات در فر

آموزش روش پخت ریزوتو مرغ و سبزیجات

ریزوتو مرغ, طرز تهیه ریزوتو مرغ, ریزوتو با مرغ, ریزوتو مرغ, طرز تهیه ریزوتو مرغ, ریزوتو با مرغ,
ریزوتو مرغ, طرز تهیه ریزوتو مرغ, ریزوتو با مرغ,

مواد لازم برای ریزوتو مرغ و سبزیجات :

یک چهارم فنجان کره یا مارگارین
 پیاز متوسط خرد شده ۲ عدد
 سیر خرد شده ۱ قاشق غذاخوری
 برنج دانه کوتاه یک و نیم فنجان
* سیب زمینی شیرین ۱ عدد
* هویج وحشی ۲ عدد
* هویج ۳ عدد
عصاره مرغ چهار و نیم فنجان
برگ آویشن تازه خرد شده ۲ قاشق چایخوری
رزماری تازه خرد شده یک و نیم قاشق چایخوری
مرغ پخته خرد شده ۳ فنجان
پنیر پارمیسان رنده شده سه چهارم فنجان
خامه زده شده یک چهارم فنجان
نمک نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه یک چهارم قاشق چایخوری

* سیب زمینی شیرین (پوست کنده و به تکه های ۱ سانتیمتری خرد شود)
* هویج وحشی (به تکه های ۱ سانتیمتری خرد شود)
* هویج (به تکه های ۱ سانتیمتری خرد شود)
طرز تهیه ریزوتو مرغ و سبزیجات :
فر را با حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۰ درجه سانتیگراد) گرم کنید. یک ظرف شیشه ای مخصوص فر برداشته و روی آن اسپری پخت بزنید. دو قاشق غذاخوری کره را داخل یک ماهیتابه ذوب کرده و پیاز را برای ۵ دقیقه داخل آن سرخ کنید. پیاز را خوب تفت دهید تا زمانی که نرم شود، بعد سیر و برنج را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر هم بزنید.

این مخلوط را در ظرف مخصوص فر بریزید. در همان ماهیتابه، باقی مانده کره را ذوب کرده و سیب زمینی و هویج وحشی و هویج را برای ۶ دقیقه تفت دهید. بعد این سبزیجات را هم روی مخلوط برنج بریزید.

عصاره مرغ، آویشن و رزماری را داخل ماهیتابه ریخته و بعد مرغ، پنیر، خامه، نمک و فلفل را اضافه کنید. حالا این مخلوط را هم داخل ظرف فر ریخته و خوب هم بزنید.

روی ظرف را پوشانده و برای یک ساعت داخل فر بگذارید (تا زمانی که سبزیجات و برنج نرم شوند). بیشتر مایع باید جذب شود.

 

منبع : novinzi.com

 

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.