طرز تهیه کلم پلو ، کلم پلو شیرازی با کلم برگ ، کلم پلو شیرازی

 

http://baelm.ir/wp-content/uploads/2014/01/%DA%A9%D9%84%D9%85-%D9%BE%D9%84%D9%88.jpg

مواد لازم کلم پلو :

برنج 500 گرم
گوشت چرخ کرده 200 گرم
كلم 300 گرم
چاشني خورشت گوشت 1 بسته
زردچوبه و گردليمو به مقدار لازم

طرز تهيه کلم پلو :

برنج را از چند ساعت قبل خيس كنید.

پياز را به صورت خلالی برش داده، سرخ كنيد. زردچوبه و نمک را به آن اضافه کنید.

مغز كلم را با كارد در آورده و كلم را به صورت رشته اي ريز كنيد.

گوشت چرخ کرده را با مقداري نمک و یک پياز رنده شده ورز دهید. آب پیاز و گوشت را بگیرید سپس به شکل گلوله های کوچک و در اصطلاح به شکل گوشت قلقلي در آوريد.

برنج خیس شده را در آب جوش و نمک بجوشانید. توجه کنید که برنج را کمی خام تر و در اصطلاح زنده تر بردارید چون کلم آب پس می دهد و باعث نرم شدن برنج می شود. بنابراین با این کار، برنج دانه دانه خواهید داشت که نرم و به هم چسبیده نمی باشد.

گوشت و سپس چاشني گوشت را به پیاز داغ اضافه كنيد.

در کف قابلمه ته دیگ و به صورت دلخواه ته دیگ نان، سیب زمینی، کاهو و یا کدو حلوایی بگذارید. سپس به ترتیب یک لایه برنج، مواد گوشتي و گردليمو بریزید. این کار را تا تمام شدن مواد پلویی و گوشتی ادامه دهید. سپس درب قابلمه را گذاشته، زیر شعله را بلند کنید تا بخار کند. در صورت تمایل صفحه گازپخش را زیر قابلمه گذاشته و زیر شعله را کم کنید و به مدت 30 تا 40 دقیقه اجازه دهید تا کلم پلو دم بکشد.

براي تزيين روي كلم پلو، می توانید از هويج خلالی پخته، پسته، گوشت قلقلی و كشمش استفاده کنید.

این کلم پلو خوشمزه را حتما بپزید و با سبزی خوردن، ترشی، سالاد و یا ماست میل کنید.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.