عروسانه | آشپزي و شيريني پزي، آرايش و زيبايي ، زناشويي و بارداري

آموزش انواع ته چین | طرز تهیه ته چین کشمش با لپه سمنان

http://baelm.ir/wp-content/uploads/2013/12/%D8%AA%D9%87-%DA%86%DB%8C%D9%86-%DA%A9%D8%B4%D9%85%D8%B4.jpg

مواد لازم لپه سمنان و ته چین کشمش:

لپه =200 گرم

کشمش= 1.5 فنجان

گوشت مرغ= 1200 گرم

زعفران= 0.25 فنجان

روغن= 0.5 فنجان

ماست ساده پر چرب= 1 فنجان

زرده تخم مرغ= 3 عدد

برنج= 5 فنجان

پیاز= 1 عدد

زردچوبه= قدری

فلفل= قدری

نمک= قدری

زعفران آبگرفته باشد , ماست کیسه ای یا آب رفته باشد

طرز تهیه لپه سمنان و ته چین کشمش:

ماست آبرفته را با زرده تخم مرغ خوب بهم می زنیم برنج را با زعفران زیاد می پزیم و کمی از آن را در مواد ماست می ریزیم مواد ته چین نباید شل باشد , کف قابلمه روغن ریخته و با مواد ته چین کف قابلمه را می پوشانیم و با پشت قاشق کمی فشار می دهیم تا سفت شد سپس کشمش را کمی سرخ می کنیم و لپه پخته شده را با پیاز سرخ شده مخلوط می کنیم مرغ را تکه تکه کرده و لابه لای برنج می ریزیم و دم می گذاریم.

نکته :

برنج کمی زنده برداشته شود تا خمیر نشود.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.