عروسانه | آشپزي و شيريني پزي، آرايش و زيبايي ، زناشويي و بارداري

رشته پلوی قیسی ، نحوه پخت رشته پلو با قیسی

http://baelm.ir/wp-content/uploads/2013/12/%D9%BE%D9%84%D9%88-%D9%82%DB%8C%D8%B5%DB%8C.jpg
مواد لازم برای رشته پلوی قیسی:

▪ برنج: دو پیمانه
▪ رشته پلویی: یک پیمانه
▪ کره یا روغن: ۱۵۰ گرم
▪ زعفران: یک دوم لیوان
▪ پیاز سرخ شده: یک عدد متوسط
▪ برگه زردآلو: یک پیمانه
▪ قیسی خیس خورده: به میزان دلخواه
▪ نمک و فلفل و زردچوبه: به میزان کافی
▪ گوشت پخته: ۲۵۰ گرم

● طرز تهیه رشته پلوی قیسی:
برنج را پس از خیس کردن با مقداری نمک و روغن در آب جوش ریخته، پس از چند جوش رشته پلویی را به برنج اضافه میکنیم و هم میزنیم. پس از مدت زمانی برنج را در آبکش ریخته و آبکشی میکنیم، برگه زردآلو و قیسی راکه قبلا خیس کرده بودیم با زعفران و پیاز سرخ شده و گوشت پخته شده مخلوط کرده و کنار میگذاریم، برنج آبکش شده را در قابلمه ریخته و مقداری از مواد مخلوط را لابه لای برنج میریزیم، در آخر مقداری کره یا روغن رابه همراه زعفران آب شده روی برنج اضافه میکنیم.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.