عروسانه | آشپزي و شيريني پزي، آرايش و زيبايي ، زناشويي و بارداري

غذای محلی کشور ترکیه ، طرز تهیه پلوی علی پاشا ، انواع پلو

http://baelm.ir/wp-content/uploads/2013/12/%D8%B9%D9%84%DB%8C-%D9%BE%D8%A7%D8%B4%D8%A7.jpg

مواد لازم برای غذای محلی کشور ترکیه (پلوی علی پاشا) :

پیاز 1عدد

سیر 1 حبه

گوشت چرخ کرده 100 گرم

نمک و فلفل به مقدار لازم

کشمش پلویی یک دوم پیمانه

خلال پسته یک دوم پیمانه

برنج 2 پیمانه

کره 100 گرم

بادام یک دوم پیمانه

آب گوشت پیمانه

روش تهیه غذای محلی کشور ترکیه (پلوی علی پاشا) :

پیاز و سیر را رنده کنید و با گوشت و مقداری نمک و فلفل مخلوط نمایید و ورز دهید.

از مخلوط آماده شده کوفته ریزه هایی به اندازه فندق درست کنید و در روغن سرخ یا آب پز نمایید.

حالا کشمش را در آب خیس نمایید تا پُف کند.

خلال پسته را نیز چند دقیقه در آب خیس نمایید.

آن گاه برنج را بشویید و آب آن را صاف کنید و با کره تفت دهید.

سپس بادام را اضافه کرده و تفت دهید.

اکنون به برنج به مقدار متناسب آب گوشت یا آب اضافه نمایید و کوفته ریزه ها را به همراه پسته و کشمش لا به لای برنج بریزید و برنج را به شکل کته دم کنید.

انرژی کل 2200 کیلو کالری

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.