عروسانه | آشپزي و شيريني پزي، آرايش و زيبايي ، زناشويي و بارداري

نحوه درست کردن میگو پلو ، میگو پلو ، انواع پلو

http://baelm.ir/wp-content/uploads/2013/12/%D9%85%DB%8C%DA%AF%D9%88-%D9%BE%D9%84%D9%88.jpg

 

● مواد لازم برای میگو پلو:

برنج: یک کیلوگرم

میگوی پاک کرده: ۵۰۰ گرم

سبزی معطر (گشنیز، شنبلیله و شوید): ۵۰۰ گرم

سیر: یک بوته بزرگ

دارچین، فلفل، زردچوبه و ادویه: از هر کدامیک قاشق چایخوری

پیاز: دو عدد بزرگ

نمک: به میزان لازم

● طرز تهیه میگو پلو:

ابتدا میگوی پاک کرده و شسته را با یک عدد پیاز بزرگ که خرد کرده ایم تفت میدهیم تا آب میگو کشیده شود. آن گاه دارچین را به میگوی سرخ شده اضافه کرده و مقداری تفت میدهیم و کنار میگذاریم.

در مرحله بعد یک عدد پیاز بزرگ دیگری که در اختیار داریم را به همراه سبزی که شامل گشنیز و شنبلیله میشود، ریز خرد کرده و با هم تفتشان میدهیم. سپس به این مواد، سیر خرده شده،فلفل، زردچوبه، ادویه و میگوی سرخ شده را اضافه میکنیم و تمامی مواد را با هم تفت میدهیم و مقداری نمک نیز به آن اضافه میکنیم.

در این هنگام برنج را که از قبل خیس کرده ایم را آبکشی کرده و در قابلمه مورد نظر، یک لایه از برنج آبکشی کرده ریخته، مقداری هم شوید(ترجیحا خشک باشد) میپاشیم و یک لایه ازمخلوط مواد آماده شده روی برنج میریزیم و به همین ترتیب یک لایه یک لایه قابلمه را پرمیکنیم و میگذاریم به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه خوب دم بکشد.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.