عروسانه | آشپزي و شيريني پزي، آرايش و زيبايي ، زناشويي و بارداري

طرز تهیه شور ماهی ، پخت شور ماهی پلو ، غذای جنوبی

http://baelm.ir/wp-content/uploads/2014/01/%D9%BE%D9%84%D9%881.jpg

این غذا از غذاهای جنوب ایران است.

مواد لازم شور ماهی پلو :
برنج 3 لیوان
شوید پاک شده و خرد شده 200 گرم
ماهی شور متوسط 1 عدد متوسط
کشمش 1 تا 2 پیمانه
پودر لیموعمانی 1 قاشق سوپخوری
زردچوبه 1 قاشق چایخوری
پیاز داغ 1 قاشق سوپخوری

طرز تهیه شور ماهی پلو :
ماهی را حداقل 3 ساعت در آب سرد بخوابانید تا شوری آن گرفته شود. چند بار آب آن را عوض کنید.

سپس ماهی را تمیز کرده و تکهتکه کنید و در آبکش بگذارید.

برنج را در صورت تمایل با شوید ( در صورت تمایل ) و کره یا به صورت کته یا آبکش بپزید.

روغن را در تابه ریخته و ماهی را سرخ کنید.

کشمش پاک کرده و شسته را به ماهی اضافه کنید و کمی سرخ کنید.

پیازداغ ، زردچوبه، فلفل و پودر لیموعمانی را به ماهی و کشمش اضافه کنید و ماهی را به صورت جداگانه با پلو سرو کنید.

نکته :
میتوانید ماهی و کشمش را موقع کشیدن برنج لابهلای آن بگذارید و دم کنید.

 

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.