عروسانه | آشپزي و شيريني پزي، آرايش و زيبايي ، زناشويي و بارداري

طرز تهیه ته‌ چیـن اســفناج ، انواع ته چین ، ته‌ چیـن اســفناج

http://baelm.ir/wp-content/uploads/2014/01/%D9%BE%D9%84%D9%887.jpg

مـواد لازم ته‌ چیـن اســفناج:

برنج آبکش شده:                             چهار پیمانه

سینه مرغ:                                     سه تکه

اسفناج بخارپزشده:                           سه پیمانه

ماست چکیده:                                  دو و نیم پیمانه

محلول زعفران:                               نصف پیمانه

تخم‌مرغ:                                        دو عدد

پودر سیر:                                      نصف قاشق چایخوری

هویج:                                           یک عدد

سـاقه کرفس:                                   دو تکه پنج سانتی‌متری

ســیر:                                           دو حبه

پیاز بزرگ:                                     یک عدد

کــره:                                             200 گرم

روغن مایع:                                     چهــار قاشق غذاخوری

پیاز داغ:                                         چهار قاشق غذاخوری

زردچوبه، فلفل سیاه و نمک:                    به میزان لازم
 

طرز تهیه ته‌ چیـن اســفناج:

تکه‌های مرغ‌ را با هویج، ساقه کرفس، پیاز، سیر و مقدار کمی فلفل سیاه و نمک آب‌پز می‌کنیم تا کاملا مغز پخت شوند، به طوری که نصف استکان آب داشته باشد. مرغ‌ها را تکه‌تکه کرده در نصف پیمانه ماست چکیده و نصف قاشق سوپخوری زعفران قرار می‌دهیم. 100 گرم کره و روغن مایع را مخلوط کرده و روی حرارت آب می‌کنیم. در یک ظرف مناسب تخم‌مرغ‌ها و باقیمانده ماست چکیده را با همزن می‌زنیم تا ماست و تخم‌مرغ از لختگی درآیند، سپس نمک، فلفل سیاه، بقیه زعفران و نصف آب مرغ را به مواد اضافه می‌کنیم.

مخلوط کره و روغن را به ماست اضافه کرده و هم می‌زنیم، سپس سه قاشق از ماست زعفرانی برداشته و برنج آبکش شده را به مابقی ماست زعفرانی می‌افزاییم. 50 گرم دیگر از کره را در یک تابه قرار داده، اسفناج و پیازداغ را در آن تفت می‌دهیم و مقداری فلفل سیاه، نمک، زردچوبه و پودر سیر به آن اضافه می‌کنیم. در تابه مناسب و بزرگ دیگری بقیه روغن و کره را ریخته و کف آن را چرب می‌کنیم.

سه قاشق ماست زعفرانی جدا شده را در کف ظرف پخش می‌کنیم، سپس نیمی از برنج زعفرانی را در ماهی‌تابه ریخته، سطح آن را صاف می‌کنیم و اسفناج را روی برنج می‌ریزیم.

تکه‌های مرغ را روی اسفناج چیده و مقداری نمک و فلفل سیاه روی آن می‌پاشیم، سپس مابقی برنج را افزوده و آن را صاف می‌کنیم. شعله پخش‌کن را روی شعله بزرگ اجاق گاز قرار داده، ماهی‌تابه را روی آن می‌گذاریم و وقتی بخار ته‌چین بلند شد، مقداری کره را تکه‌تکه کرده و روی ته‌چین پخش می‌کنیم.

  نکته

وقتی برنج را برای آبکش به آب می‌افزایید، بعد از اولین جوش‌های برنج، یک لیوان آب سرد به آن اضافه کنید، این کار باعث رشد قدی برنج می‌شود.

برای سفید شدن رنگ برنج هم می‌توان یک قاشق غذاخوری سرکه به آب در حال جوش اضافه کرد.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.