عروسانه | آشپزي و شيريني پزي، آرايش و زيبايي ، زناشويي و بارداري

آموزش انواع بستنی خانگی | طرز تهیه بســتنی ارده و گـردو (ساده و خوشمزه)

بستنی-گردو

مـواد لازم برای بســتنی ارده و گـردو:

تخـم مرغ:                                                          چهار عدد

پودر شکر:                                                          75 گرم

ارده:                                                                  دو و نیم قاشق سوپخوری

خامه فرم گرفته شده:                                               200 گرم

گــردو خرد شده:                                                   1/4پیمانه

کنجد:                                                                 یک و نیم قاشق سوپخوری

 طرز تهیه بســتنی ارده و گـردو:

زرده و سفیده تخم‌مرغ‌ها را از هم جدا می‌کنیم. سفیده‌ها را در ظرف تمیزی کمی با همزن می زنیم، سپس نیمی از پودر شکر را به آن افزوده و آنقدر هم می‌زنیم تا فرم بگیرد و از ظرف نریزد. خامه فرم گرفته شده را به آن اضافه کرده و با لیسک به آرامی هم می‌زنیم.

در ظرفی دیگر زرده‌ها را نیز با باقی پودر شکر هم زده تا سفید شود. ارده را افزوده و در حد مخلوط شدن هم زده و این مخلوط را به سفیده اضافه کرده و هم می‌زنیم. در انتها گردو و کنجد را افزوده و آرام با لیسک مخلوط می‌نماییم. بستنی را در ظرف‌های تک نفره یا بزرگ ریخته و به مدت هشت ساعت در فریزر قرار می‌دهیم تا خودش را بگیرد.

خانواده سبز

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.