عروسانه | آشپزي و شيريني پزي، آرايش و زيبايي ، زناشويي و بارداري

نحوه پخت جوجه کباب استانبولی مخصوص سحر یا شام بعد از افطار (بسیار مقوی)

آشپزی,جوجه کباب استانبولی, جوجه کباب استانبولی مخصوص سحر

مواد لازم جوجه کباب استانبولی مخصوص سحر یا شام بعد از افطار  جهت 5 تا 6 نفر:

 سینه و ران مرغ پوست و استخوان گرفته  1کیلو
 سیر کوبیده  3 تا 4 حبه
 پیاز کوچک پوست گرفته  10-12 عدد
 گوجه فرنگی کوچک  8-10 عدد
 فلفل دلمه ای خورد کرده  1-2 عدد
نعنای خشک 1قاشق مرباخوری
آبلیموی تازه 2-3 قاشق غذاخوری
روغن زیتون نصف پیمانه
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

طرز تهیه جوجه کباب استانبولی مخصوص سحر یا شام بعد از افطار :

روغن زیتون ، آب لیمو ، نعنا ، فلفل سیاه و سیر را در ظرف در داری بریزید و مخلوط کنید ، سپس مرغ را در این مایه بغلتانید ، در ظرف را بیندید ، و 12 ساعت یا بیشتر در یخچال بخوابانید . چند با زیر و رو کنید .

تکه های مرغ را لوله کنید و با گوجه فرنگی و پیاز و فلفل دلمه ای یک در میان ( مرغ- گوجه فرنگی – مرغ- پیاز – مرغ- فلفل – مرغ) به سیخ بکشید.

سیخ ها را روی آتش زغال یا در کباب پز روی شعله گاز آتش بدهید و نمک بپاشید . دقت کنید کباب خشک نشود .

منبع : seemorgh

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.