عروسانه | آشپزي و شيريني پزي، آرايش و زيبايي ، زناشويي و بارداري

مواد لازم و طرز تهیه آش شله مشهدی برای افطاری و سحری (مخصوص مهمانی)

طرز تهیه آش شله , نحوه پخت آش شله مشهدی

مواد اولیه برای تهیه آش شله:

 گوشت گردن گوساله و گوسفند بدون استخوان  یک کیلوگرم
 چربی گوسفند(دنبه) چرخ شده  500 گرم
 پیاز چرخ شده و بلغور گندم و برنج گرده یا نیمه  300 گرم
 لوبیا سفید و لوبیا چیتی و ماش و نخود  200 گرم
 پودر جوز هندی سه قاشق غذاخوری
پودر زنجبیل ، پودر هل یک قاشق غذاخوری
فلفل سیاه یک قاشق چایخوری
روغن مایع 10 قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم

طرز تهیه آش شله:
این آش جزو اصلی‌ترین غذاهای مشهد محسوب شده و بر سر سفره‌ اغلب مشهدی‌ها به ویژه در مهمانی‌های آنها دیده می‌شود.
ابتدا حبوبات را یک روز قبل خیس کرده و بعد آب‌پز می‌کنیم پس از نرم شدن مواد آنها را مانند برنج آبکش می‌کنیم. چربی گوسفند و پیاز چرخ شده را داخل ظرفی می‌ریزیم. گوشت‌ها را با آنها می‌جوشانیم تا کاملا پخته شود. سپس استخوان‌های گردن را از گوشت جدا می‌کنیم. حبوبات را داخل ظرف گوشت ریخته و مرتب هم می‌زنیم تا زمانی که کاملا از هم باز شود و حالت خامی خود را از دست بدهد. ادویه‌ها، نمک، بلغور و برنج را با هم مخلوط کرده و به مواد اضافه می‌کنیم و مجددا به مدت سه ساعت می‌گذاریم بجوشد. بعد از این‌که کاملا مواد پخت ، روغن را افزوده و آن را به مدت یک ساعت مانند برنج با دمای بسیار پایین به حالت دم می‌گذاریم.

منبع : sooran.com

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.