عروسانه | آشپزي و شيريني پزي، آرايش و زيبايي ، زناشويي و بارداري

انواع حلیم ، نحوه پخت حلیم گندم و گوشت برای افطاری سبک و یک پیش غذای خوشمزه

حلیم

مواد لازم و طرز تهیه حلیم گندم برای افطاری سبک برای 12 نفر:

گندم 1 کیلو
پیاز 3 عدد
فلفل به مقدار کافی
گوشت 1 کیلو
نمک و دارچین
به مقدار کافی

طرز تهیه حلیم گندم برای افطاری سبک :

مهمترین نکته در پخت حلیم طول مدت پخت و حرارت کم است . گوشت وپیاز را می گذاریم کاملا بپزند . گندم را قبلا خیس می کنیم . سپس با آب و نمک می جوشانیم . پس از پختن آن را خوب می کوبیم و داخل گوشت می ریزیم . مدام حلیم را هم می زنیم که گوشت به صورت ریشه ریشه با گندم مخلوط شود و حالت چسبناک پیدا کند . نمک و فلفل را آخر کار اضافه می کنیم . موقع کشیدن روی آن کره آب شده و دارچین می دهید و با شکر مصرف می کنیم .

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.