عروسانه | آشپزي و شيريني پزي، آرايش و زيبايي ، زناشويي و بارداري

انواع حلوا | نحوه پخت حلوای گل سرخ مخصوص تزئین سفره افطار

نحوه پخت حلوای گل سرخ, مواد لازم برای حلوای گل سرخ

طرز تهیه حلوای گل سرخ ، یکی از خوراکی های سنتی سفره افطار

مواد لازم برای تهیه حلوای گل سرخ مخصوص افطار:

آرد  600 گرم
روغن جامد 400 گرم
پودر گل سرخ یک لیوان سر خالی
 گردو یا بادام پودر شده  یک لیوان سر خالی
پودر شکر 3.5 لیوان
عسل 100 گرم
گلاب نصف لیوان
پودر هل نصف قاشق چای‌خوری
پودر پسته به میزان لازم

طرز تهیه حلوای گل سرخ مخصوص افطار:
گل سرخ را حتما پودر کنید.
روغن را در یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت بگذارید.
آرد را به روغن اضافه و سرخ کنید و مرتب به هم بزنید تا نسوزد و بوی خامی آن گرفته شود، ولی دقت کنید خیلی رنگ آن تیره نشود.
حرارت را خاموش کرده و پودر گل سرخ و عسل و پودر شکر و پودر بادام یا گردو، هل و گلاب را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کرده تا خمیری لطیف نسبتاً منسجمی حاصل شود. حتی می توانید داخل غذاساز مخلوط کنید.
سپس خمیر را روی یک سطح صاف، به وسیله وردنه به قطر دو سانتی‌متر، باز کرده و با یک قالب شکیل، آن را قالب زده و در ظرف مورد نظر بچینید و روی آن را با پودر پسته و پودر گل سرخ تزیین نمایید.
این حلوا را می‌توانید در ماه رمضان تهیه و با آن افطار کنید .

منبع : چهاردیواری جام جم

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.