عروسانه | آشپزي و شيريني پزي، آرايش و زيبايي ، زناشويي و بارداري

انواع پیش غذا | طرز تهیه شیر برنج مخصوص افطاری روزه داران (بسیار ساده)

شیربرنج

مواد لازم شیر برنج مخصوص افطاری:

برنج ۵/۰ لیوان
شیر ۵ الی ۶ لیوان
گلاب یا عرق هل یا عرق بید مشک ۵/۰ لیوان
شکر ۱ قاشق غذا خوری

طرز تهیه شیر برنج مخصوص افطاری:

برنج را شسته و روی آن آب بریزید بعد از یک ساعت با آب کمی نیم پز کنید و بعد شیر اضافه کرده و آنقدر روی حرارت ملایم بماند تا شیر غلیظ و برنج هم کاملاً پخته و شیر برنج لعاب دار شود . در آخر گلاب و شکر را به آن اضافه و بعد چند دقیقه جوشیدن حرارت را خاموش کنید. بعضی به شیر برنج به جای شکر نمک اضافه میکنند و یا شیرین دوست دارند و روی شیر برنج شکر میپاشند و یا با مربا آنرا میل میکنند .درهرصورت شما با توجه به ذایقه خانواده نوع و مقدار چاشنی را کم و یا زیاد و یا تغییر دهید .

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.