عروسانه | آشپزي و شيريني پزي، آرايش و زيبايي ، زناشويي و بارداري

مواد لازم و طرز تهیه زولبیای خانگی برای سفره افطار | شیرینی های ویژه ماه رمضان

441414141

مواد لازم برای تهیه زولبیا:

نشاسته :۲۰۰ گرم
ماست : ۱۸۰ گرم
آرد : ۲۰ گرم
زعفران حل شده : یک قاشق سوپخوری
روغن جامد : یک قاشق چایخوری
جوش شیرین : یک دوم قاشق چایخوری
آب یا گلاب : یک قاشق سوپخوری

طرز تهیه زولبیا:

نشاسته و ماست را مخلوط کرده، چند دقیقه ای صبر می کنیم تا نشاسته در ماست خیس خورده و به راحتی حل شود. سپس آرد را اضافه می کنیم و با همزن خوب به هم می زنیم تا مایع زولبیا صاف و یکدست شود. روغن جامد را اضافه کرده و در حین به هم زدن آب یا گلاب را همراه با زعفران حل شده به مایع اضافه می کنیم و آن را در قیف مخصوص می ریزیم. در این مرحله جوش شیرین را هم اضافه می کنیم و مایع را خوب به هم زده، در حالی که روغن روی شعله قرار دارد، زولبیا را توسط قیف در روغن کاملا داغ به صورت دایره های بزرگ و کوچک فرم می دهیم و بلافاصله پس از کمی سرخ شدن آنها را پشت و رو می کنیم.

زولبیاها را در شربت قرار می دهیم و پس از۱۵- ۱۰ دقیقه آنها را از شربت خارج کرده و در صافی قرار می دهیم تا شربت اضافه آن خارج شود.

نکته: برای سرخ کردن زولبیا از روغن مایع استفاده کنید، چون روغن جامد باعث سفت شدن آنها خواهد شد.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.