عروسانه | آشپزي و شيريني پزي، آرايش و زيبايي ، زناشويي و بارداري

مواد لازم و طرز تهیه گوش فیل خانگی برای سفره افطار | شیرینی های ویژه ماه رمضان

زولبیا

طرز تهیه گوشفیل به اندازه یک کیلو:

مواد لازم:

تخم مرغ : ۱عدد
شیر : نصف فنجان
شربت : ۲ قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر : ۱ قاشق مرباخوری
ماست : ۱ قاشق غذاخوری
روغن جامد یا کره : ۲ قاشق غذا خوری
آرد : به میزان لازم تا خمیر به دست نچسبد
هل، وانیل، گلاب : به میزان لازم

طرز تهیه خمیر و پخت گوشفیل:

تخم مرغ، شیر و روغن را با هم مخلوط کنید، سپس ماست و دو قاشق شربت و بیکینگ پودر را اضافه کنید و در آخر به آرامی آرد را اضافه کنید و خوب به هم بزنید و با دست ورز دهید .
زمانی که خمیردیگر به دست نچسبید آرد کافیست.
یک تا دو ساعت خمیر را کنار بگذارید سپس با وردنه آن را صاف کرده و لوزی لوزی ببرید که می توانید وسط لوزیها را نیز جمع کنید یا همینطور ساده در ظرف گودی که روغن مایع در آن ریخته و خوب داغ شده است بیندازید.
وقتی طلایی شد با کفگیر آن را خارج کرده و در صافی بیندازید تا خوب روغن آن گرفته شود.
سپس در شربت سرد بیندازید و باز درصافی دیگری انداخته تا شیره های اضافی آن نیز گرفته شود.
می توانید خمیر را نیز با قالبهای ستاره ای یا گل نیز شکل دهید.
بر سر سفره افطارتان نوش جان کنید.

مواد لازم برای شربت:

شکر : ۲فنجان
آب : یک فنجان
گلاب :۲ قاشق سوپخوری
زعفران حل شده: یک قاشق مرباخوری
آبلیمو: یک قاشق مربا خوری

طرز تهیه شربت:

آب و شکر را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا بجوشد. بعد گلاب و زعفران را اضافه کرده، سپس آبلیمو را می ریزیم. پس از چند جوش، شربت آماده شده را از روی شعله بر می داریم.

نکته: برای سرخ کردن گوش فیل از روغن مایع استفاده کنید، چون روغن جامد باعث سفت شدن آنها خواهد شد.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.