روش پخت آش آلو | خونسازترین آش ایرانی | آش آلو

آش
مواد لازم آش آلو:

▪ برنج :: ۱ لیوان

▪ لپه :: ۱ پیمانه

▪ سبزی (جعفری ، اسفناج ، نعناع ، گشنیز) :: ۱ کیلو

▪ آلو خشک :: ۲۵۰ گرم

▪ نمک و فلفل :: به مقدار کافی

▪ نعناع داغ :: دو سه قاشق غذاخوری

▪ زعفران :: به مقدار کافی


● طرز تهیه آش آلو :

لپه را پخته، برنج را پس از شستن داخل آن میریزیم و پس از پخته شدن، کره و نمک و فلفل را اضافه مینماییم بعد از یکی دو جوش

سبزی را که خرد کرده ایم در آن ریخته یک ربع بعد آلو را (که به مدت یک ساعت قبلا خیس کرده ایم) در آش ریخته و با حرارت ملایم

می گذاریم تا آش جا بیافتد . پس از جا افتادن ، آش را در ظرف کشیده و روی آنرا با نعناع داغ و زعفران تزئین می کنیم .

 

عروسانه

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.