عروسانه | آشپزي و شيريني پزي، آرايش و زيبايي ، زناشويي و بارداري

روش پخت مربای تمشک | مربای تمشک | مربای خانگی

مربای تمشک

مواد اولیه :

تمشک 500 گرم

شکر یک کیلوگرم

وانیل یک قاشق چایخوری

آب دو پیمانه

طرز تهیه:

تمشک‌های چیده شده را در یک ظرف آب سرد می‌ریزیم تا گرد و غبار آن گرفته شود. سپس آب آن را خالی می‌کنیم. شکر و آب را درون ظرفی ریخته و روی حرارت می‌گذاریم. پس از این‌که شکر حل شد، تمشک‌ها را می‌ریزیم تا قوام بیاید و وقتی غلیظ شد وانیل را اضافه می‌‌کنیم تا چند جوش بزند. پس از سرد شدن آن را در ظرف دردار شیشه‌ای ریخته و در جای خنک نگهداری می‌کنیم.

 

سایت با علم

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.