انواع شیرینی خانگی | طرز تهیه شیرینی با ژله بریلو (عصرانه خوشمزه)

مینی تارت با مارمالاد توت فرنگی

مـواد لازم

روغن جامد:                                 100 گرم یا نصف پیمانه

تخم‌مرغ زرده و سفیده جدا:                  دو عدد

پودر شکر:                                   32 گرم یا 1/4 پیمانه

پودر هل:                                       یک قاشق چایخوری

پودر نارگیل:                                 60 گرم یا نصف پیمانه

آرد:                                            190 گرم یا یک و نیم پیمانه

پودر قند و بریلو برای تزیین:                به میزان لازم

 طرز تهیه

روغن جامد و پودر شکر را با همزن می‌زنیم تا کرم رنگ و کشدار شود. پودر هل را افزوده و زرده‌ها را دانه‌دانه اضافه کرده و پس از هر زرده حدود سه دقیقه هم می‌زنیم، سپس آرد را اضافه کرده تا خمیر لطیفی به دست آید. از خمیر گلوله‌های کوچکی برمی‌داریم، در دست گرد کرده و در سفیده تخم‌مرغ، سپس در پودر نارگیل زده و در سینی فر می‌گذاریم. هنگامی که در سینی گذاشتیم با انگشت اشاره روی شیرینی‌ ها را کمی فشار داده و به مدت 20 دقیقه در طبقه وسط فر با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد قرار داده و پس از پخت بلافاصله روی آنها پودر قند الک می‌کنیم. پس از خنک شدن داخل فرورفتگی‌ها را با بریلو پر می‌کنیم.

 نکته

بریلو ژله آماده‌ای است که می‌توانید از فروشگاه‌های لوازم قنادی تهیه کنید.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.