عروسانه | آشپزي و شيريني پزي، آرايش و زيبايي ، زناشويي و بارداري

طرز تهیه ساندویچ با نان تست ، پنیر و گوجه مخصوص تابستان (شام سبک و رژیمی)

نحوه درست کردن غذاهای سبک,غذاهای سبک فصل تابستان

در شب های گرم و تابستانی به جای شام های مفصل با مواد کم یک شام سبک و تابستانی درست کنید.

وقتی از محل کار به منزل می روید در راه چند عدد نان تست و یک بسته پنیر ورقه ای بگیرید تا بتوانید در خانه یک شام سریع و خوشمزه درست کنید. این ساندویچ های خوشمزه را می توانید برای صبحانه هم درست کنید.

مواد لازم :

 گوجه فرنگی 1 عدد
 نان تست  4 عدد
 پنیر ورقه ای 4 عدد
سیر رنده شده 2 عدد
روغن زیتون یا کره به میزان لازم
ریحان 1/2 پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه :
ابتدا برگ‌های ریحان را خوب بشویید و بگذارید آب آنها گرفته شود، آن ها را ریز خرد کنید. در یک کاسه کوچک سیرهای رنده شده، ریحان خردشده، مقداری نمک و فلفل و دو قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون یا کره را بریزید و خوب با هم مخلوط کنید سپس آن را کنار بگذارید.

یک تابه نچسب را روی حرارت بگذارید و مقداری روغن یا کره داخل آن بریزید. حرارت را بسیار کم کنید. نان های تست را با چاقو از وسط نصف کنید. یک قاشق سوپخوری از مواد را روی نان بمالید. یک ورق پنیر هم روی مواد بگذارید. حالا نان ها را داخل تابه قرار دهید. در تابه را هم بگذارید و به مدت 4 تا 5 دقیقه صبر کنید تا نان ها برشته‌ و پنیر کمی آب شود.

در این زمان گوجه فرنگی را به صورت ورقه ای برش دهید. هر کدام از ورقه ها را هم از وسط نصف کنید. وقتی نان ها آماده شدند، آنها را از تابه بیرون آورید، روی هرکدام یک تا دو تکه گوجه‌ فرنگی قرار دهید و سپس کمی از مخلوط ریحان روی آنها بریزید و سرو کنید.

نکته :
به جای ریحان می توانید از جعفری، نعنا یا هر سبزی معطر دیگری که دوست دارید استفاده کنید.
منبع : ashpazi.hmg.ir

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.