عروسانه | آشپزي و شيريني پزي، آرايش و زيبايي ، زناشويي و بارداري

طرز تهیه شیرینی نخودچی | شیرینی سه آرد | سه آرد نخودچی

شیرینی سه آرد نخودچی

مواد اولیه :

پودر قند                                                                           300 گرم

روغن صاف                                                                       300 گرم

زرده تخم‌مرغ                                                                    دو عدد

آرد نخودچی                                                                     850 گرم

آرد برنج                                                                           75 گرم

آرد سفید                                                                        75 گرم

هل                                                                                یک قاشق چایخوری

کنجد                                                                              به میزان لازم

زرده تخم‌مرغ برای روی شیرینی‌ها                                        یک عدد

طرز تهیه

پودر قند و روغن را زده تا پف کرده و سفید شود. زرده تخم‌مرغ‌ها را اضافه کرده و کمی می‌زنیم. آردها را با هم مخلوط کرده، هل را نیز می‌افزاییم و این مخلوط را در مایه روغن ریخته و خوب ماساژ می‌دهیم، تا خمیر فرم بگیرد. در سینی فر کاغذ انداخته و چرب می‌کنیم. روی سطح آرد‌پاشی شده خمیر را باز کرده و به شکل گل یا هر شکل دیگری قالب می‌زنیم و با فاصله در سینی قرار می‌دهیم، روی همه شیرینی‌ها را زرده تخم‌ مرغ مالیده، سپس کنجد پاشیده و در فر به مدت 30 تا 35 دقیقه با حرارت 175 درجه سانتی‌گراد قرار می‌دهیم.

نکــته:

روغن صاف همان روغن قنادی است که می‌توانید از لوازم قنادی‌‌ فروشی‌ها تهیه کنید.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.