طرز تهیه مربای آلو (قرمز) بسیار ساده و خوشمزه | مربای آلو سیاه

مواد لازم:

 آلوی قرمز ۱ کیلو
 شکر  نیم کیلو
 آب  ۲ لیوان

طرز پخت:
آلوهای سفت و خوشگل و ترجیحا دم دار را واسه این مربا استفاده کنید. کمی آب جوش روی آلوها بریزید و بعد آن ها را داخل آب سرد بریزید تا پوست آن راحت جدا شود. اگه دم های آن ها جدا نشود بهتر است .

طرز تهیه مربای آلو سیاه, پخت مربا آلو سیاه

حالا آلوها را داخل ظرف لعابی بریزید و لا به لای آن شکر بپاشید و ۴ یا ۵ ساعت بگذارید بماند تا آب بیندازد.

طرز تهیه مربای آلو سیاه, پخت مربا آلو سیاه

آلوها را در بیارید و شکر آب شده را با ۲ لیوان آب بگذارید روی حرارت تا شربت کمی قوام بیاید.

طرز تهیه مربای آلو سیاه, پخت مربا آلو سیاه

آلوها را بریزید داخل شربت و بگذارید حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بپزد اما له نشود ( زمان پخت، بستگی به سفتی آلوها دارد)

طرز تهیه مربای آلو سیاه, پخت مربا آلو سیاه

کف آن را بگیرید و مربای خوشمزه و خوشگلتان که آماده شد بگذارید خنک شود و داخل ظرف بریزید.

طرز تهیه مربای آلو سیاه, پخت مربا آلو سیاه

منبع : sofreyema.ir

کلید واژه ها:مربای آلو سیا،مربای آلو زرد،مربای آلو قرمز،مربای آلو طرز تهیه مربای آلو،طرز تهیه مربای آلوی قرمز طرز تهیه مربای آلو سیاه،طرز تهیه مربای آلوی زرد روش تهیه مربای آلو،آموزش پخت مربای آلوی قرمز آموزش پخت مربای آلوی سیاه،دستور پخت مربای آلو
You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.