نحوه پخت ماهی با سس مخصوص سرکه و ترب سفید | “طبخ قزل آلا و گوجه”

نحوه پخت ماهی با سس مخصوص سرکه و ترب سفید | “طبخ قزل آلا و گوجه”

قزل آلا و گوجه

مواد لازم برای 4 نفر:

سالاد: بلغور نیم کوب 300 گرم
لیمو ترش: یک عدد
گوجه فرنگی: 800 گرم
فلفل قرمز تازه: یک عدد
روغن زیتون بکر: 2 قاشق غذا خوری
سرکه بالزامیک: یک قاشق غذاخوری
ماهی قزل آلا: 3 عدد 500 گرمی، پاک کرده
پودر گشنیز: یک قاشق چایخوری
رز ماری: یک قاشق چایخوری
سیر: 2 حبه

برای سرو:

ماست: دو قاشق غذا خوری
ترب سفید رنده شده: 2 قاشق چایخوری
سرکه: 2 قاشق غذاخوری
برگ ریحان: 2 قاشق غذاخوری تازه

طرز تهیه:

1 -بلغور را در دو لیوان آب جوش به همراه کمی نمک و نصف لیموترش بریزید. گهگاه آن را هم بزنید.

2 – روی یک کاغذ روغنی هر دو طرف ماهی را به فاصله دو سانتی متر تا استخوان برش دهید.

3 – روی ماهی ها ترکیب نمک، فلفل و گشنیز را بمالید. گوجه فرنگی ها را هر جور دوست دارید ورقه کرده و کف یک تخته یا ظرف بزرگ بچینید. فلفل خرد شده را روی آن بریزید. کمی روغن در یک تابه داغ کرده و ماهی ها را با سیر و رزماری سرخ کنید. بعد از 5 دقیقه “ماهی” را برگردانید.

4 – پس از 10 دقیقه، بلغورها را آبکش کرده و آب نصف دیگر لیموترش را روی آن بریزید. بلغور را روی گوجه فرنگی ها ریخته و روغن زیتون و بالزامیک روی آن بدهید. ماهی را روی آن بگذارید و مخلوط ماست، سرکه، ترب سفید رنده شده را روی آن ریخته و با ریحان تزیین کنید.

 

منبع:سایت با علم

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.